Vjen rèagimi i fundit i DASH: Kushdo qè del kùndèr Ambasadores, do tè mbajè pèrgjegjèsi. Ajo perfaqèson…..

A23F4A69 1788 451D 9D61 19510701769F

Nùk ka mùngùar edhe mbròjtja direkte e SHBA-ve te ambasadores Yuri Kim. Departamenti Amerikan i Shtetit ka reàguar àshpèr kùnder Sali Berishes, pas sùlmève te fundit te tij ndaj ambasadores Yuri Kim.

DASH ka mbròjtur ambasadoren e SHBA ne Shqiperi dhe i ka kujtuar Sali Berishes se ata qe perfshìhen ne kòrrùpsìon ose mi.noine demokracine duhet dhe do te mbajne pergjegjesi.

Reagimet pasuan sùlmin e nje dite me pare dhe ne vazhdim te Sali Berishes ndaj ambasadores se SHBA ne Tirane pasi Giykata e Apelit ne Tirane vendosi te giy koj ceshtjen e legjitimiteti te kreut te PD pas zàptimit me fòrce te zyrave te PD.

Ne nje rèagim per Top News, DASH shprehet se Yuri Kim eshte perfaqesuese zyrtare e SHBA dhe Presdientit Biden. “Su’lmet e pàjustifikuara ndaj ambasadores te SHBA ne Tirane,

perfaqesueses personale te presidentit te Shteteve te Bashkuara, nuk perfaqesojne popullin shqiptar. Ata qe perfshìhen ne korrùpsìon ose mìnojne demokracine duhet dhe do te mbajne pergjegjesi”- thuhet ne rèagimin e DASH.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!