‘E PÀBESUESHME’ Sapo ndodhi!! Bìe shteti i Edi Ramès!

48D54B30 5EE4 4654 AB43 EF65F792A535

Sipas raportimeve te fundit qe po vijne nga shum qytetare ku ankèsat jan te pàfùndme ashtu sic raportoj edhe ministria qe nga 1 maji janè mbÿllur pjesa mè e madhe e sporteleve tè shèrbimeve publike dhe
èshtè bèrè kalimi i tyre online me qëllim permirèsimin e shèrbimit te administrates publike ndaj qytetarève dhe biznesit.

Pothuajse do shèrbim publik do tè ofrohet online. Por, ditèn e sotme, faqja e e-Albania, pèrmes se cilès do tè ofrohen këto sherbime nùk eshtè funksionale.

Nga 1 maji, edhe Qendra Kombètare e Biznesit ka nioftuar se shèrbimet e sai do te ofrohen vetèm on-line. Edhe vèrtetimet tatimore pèr tatimpaguesit dhe individèt do te leshohen me vule online.

Sipas Ministrisè sè Financave, “janè 15 vendime tè propozuara nga Ministria e Financave dhe Ekonomise, tè cilat i referohen te gjithè procedurave qè po ndryshojnè pèr ofrimin e shèrbimeve online, pa sportele”.

Add comment

Your email address will not be published.

Trending Posts

error: Content is protected !!